Loading...
Home2018-03-28T14:57:46+00:00

Een innovatieve nieuwe aluminium lijsten collectie by Larson-Juhl

CLARK by Larson-Juhl

Als wereldleider op het gebied van schilderijlijsten fabricage en distributie is het ons een waar genoegen u ons nieuwe assortiment Larson-Juhl aluminium profielen te mogen introduceren.

De kwaliteiten van aluminium maken het een “go-to” materiaal voor precisieproductie in de vliegtuigen-, automobiel- en andere hightechindustrieën. Deze zelfde eigenschappen maken het een perfect materiaal voor aluminium fotolijsten.

De kracht van aluminium maakt het mogelijk prachtige, eenvoudige en elegante presentaties te creëren. U kunt grote inlijst formaten bereiken, met een relatief klein profiel. We hebben deze prachtige aluminium collectie van de grondstof af ontworpen, waarbij de bestverkopende vormen en afwerkingen worden gecombineerd, met de meest actuele oppervlaktetechnologieën – die u nergens anders vindt.

Al onze profielen zijn van begin tot eind door Europese fabrikanten geproduceerd in samenwerking met Larson-Juhl. Wij beheren het productieproces van ruw aluminium, tot eindafwerking en verpakking – waardoor we de hoogste kwaliteitsnormen, die u van ons gewend bent, kunnen verzekeren.

CLARK by Larson-Juhl.

• Alle producten worden lokaal op voorraad gehouden, en geleverd met Larson-Juhl service
• Verkoop per doos, lengte, verstekt of als lijst
• Hoogste Larson-Juhl kwaliteit
• Geavanceerde en innovatieve afwerkingen
• Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding

Geanodiseerd & Geborsteld – Een elegante, enkel geborsteld, of textuurrijke kruisgeborstelde, oppervlak geeft extra diepte aan de lijst. Geborstelde profielen zijn tijdloos en passen in ieder interieur.

(Hout) Fineer – Hoogwaardig (A-kwaliteit) echt houten fineer. Aangebracht middels een complexe combinatie van snelheid, druk, lijm en warmte tezamen. Het fineer wordt eerst aangebracht om vervolgens geschuurd te worden om een ​​soepele, uniforme afwerking te krijgen. Aangezien het fineer van echt hout is kunt u het eventueel verder behandelen met een beits of was, om zo elke uitstraling te bereiken.

Poedercoating – Ons innovatieve oppervlak is niet alleen voorzien van een subtiele textuur, het is ook nog eens supersterk en slijtvast. We hebben de nieuwste technologieën in productafwerking gebruikt om deze unieke poedercoating structuur te bereiken.

ECO – Voor de prijsbewuste onder u – Wij bieden een speciale ECO-afwerking in profielen 411 en 415, in zilver en zwart.

Ons unieke productieproces zorgt ervoor dat wij zeer flexibel kunnen zijn bij het ondersteunen van uw projecten. Wanneer u een specifieke kleur of vorm nodig hebt, dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij kunnen bij relatief kleine productieaantallen een op maat gemaakte productie verwezenlijken met een snelle levertijd.

Voel u welkom bij CLARK, een product van Larson-Juhl.